Hair & Make-up Evelien
Hair & Make-up Evelien De Openingsuren Klik hier

Enkel op afspraak
& Ook aan huis!

  • U kan een afspraak vastleggen wanneer dit voor u het best past. Vanaf 2 personen, grote groepen of events kan een afspraak ook op zondag gepland worden. Een trouwdag, boeking voor een halve of volledige dag kan ik aan huis komen.

    Enkel op afspraak & ook aan huis!

Reverseer Online

* Please Fill Required Fields *
Beverestraat 3
9700 Oudenaarde
0476/65.43.30
Email: info@eveliendk.be
Web: www.eveliendk.be

Make-Up Designory

Home / Diensten / Make-Up Designory

BANNER

 

MAKE-UP

Ik werk enkel en alleen met de Make-Up Designory (MUD) producten. Dit garandeert een langdurige make-up, maar ook een zeer toegankelijke make-up. MUD staat er echter om bekend om zo weinig mogelijk parabenen en geurstoffen te gebruiken in haar producten. Dit zorgt ervoor dat allergische reacties bijna onmogelijk zijn. MUD producten bevatten enorm veel pigment. Dit geeft als voordeel dat je maar heel weinig van de producten moet gebruiken. Zodanig dat bijvoorbeeld bij de foundation ‘het masker effect’ helemaal niet ter sprake kan komen. Het vele pigment in de oogschaduw heeft dan weer als voordeel dat je krachtige en felle looks kan creëren. De Make-Up producten en accessoires kunnen allemaal in mijn salon aangekocht worden. Hierbij zijn de workshops handig om de producten te leren kennen voor eigen gebruik.

Wat kan je kiezen als je je door mij wil laten opmaken. Er zijn twee uiteenlopende keuzes. Deze twee soorten en alles daar tussen kan leiden tot het kiezen van jouw Make-Up.

• Naturelle Make-Up

Bij deze make-up draait het erom dat je mooiste eigenschappen in de verf worden gezet en dat ik je met een minimum van make-up laat stralen. Ondanks het lijkt dat je weinig make-up op hebt, dan nog duurt een naturelle make-up sessie +/- 45 min. Het is belangrijk om eerst de wensen van de klant te bepalen en met deze informatie een look te creëren. De huid wordt eerst zorgvuldig gereinigd. Een gereinigde huid zorgt voor een mooie egale make-up. Er wordt een dagcrème aangebracht om de huid te hydrateren. Een goede dagcrème is niet weg te denken bij jouw dagelijkse make-up routine. Op een niet gehydrateerde huid kunnen we nooit tot dezelfde resultaten komen. Na de dagcrème wordt de make-up zorgvuldig aangebracht. Deze bestaat uit verschillende stappen, waardoor dit ook effect heeft op de houdbaarheid van jouw make-up. Gegarandeerd dat deze een volledige dag + nacht blijft zitten. De ogen en lippen worden opgemaakt en een klein beetje shaping zorgt ervoor dat de juiste accenten gelegd kunnen worden in je gelaat.

Kiest u dus voor een persoonlijke, elegante, egale look, die perfect blijft zitten, dan kies je voor een naturelle make-up gecreëerd door mij met de Make-Up Designory producten.

• Bijzondere Make-Up

Bij deze Make-Up worden vooral de ogen extra in de verf gezet. Ook de shaping wordt iets duidelijker net zoals de blush. Perfect om naar een avondfeest te gaan of perfect om een fotoshoot mee uit te werken. Voor een avondfeest mag het allemaal al een beetje feller zijn. De bovenste stappen worden allemaal gevolgd, alleen wordt er met donkerdere kleuren gewerkt. Aangezien de MUD producten enorm veel pigment bevatten, is dit geen enkel probleem om deze look uit te werken. Ook kunnen we met valse wimpers werken, zodat we toch nog net dat tikkeltje meer kunnen bekomen. Een liquid eyeliner maakt deze look af. Voor deze look mag je rekenen op +/- 60 min.

Hou je ervan om je ogen wat meer te laten uitkomen, je gelaat wat meer shaping te geven en misschien een vals wimpertje te kleven? Dan is dit vast wel iets voor jou! Gecreëerd door mij met de Make-Up Designory producten.