Hair & Make-up Evelien
Hair & Make-up Evelien De Openingsuren Klik hier

Enkel op afspraak
& Ook aan huis!

  • U kan een afspraak vastleggen wanneer dit voor u het best past. Vanaf 2 personen, grote groepen of events kan een afspraak ook op zondag gepland worden. Een trouwdag, boeking voor een halve of volledige dag kan ik aan huis komen.

    Enkel op afspraak & ook aan huis!

Reverseer Online

* Please Fill Required Fields *
Beverestraat 3
9700 Oudenaarde
0476/65.43.30
Email: info@eveliendk.be
Web: www.eveliendk.be

Huwelijken

Home / Service Post / Huwelijken

HUWELIJK

Op jouw speciale dag kom ik aan huis. Iedereen die dan aanwezig is, zoals familie, vrienden en bruidsmeisjes, kunnen meegenieten van mijn diensten.

Tijdens een eerder afgesproken proefsessie kunnen we kennismaken met elkaar en bespreken we al je wensen. Op basis van verschillende voorkeuren en in combinatie van jouw eigen stijl, kunnen we samen de perfecte make-up look uitwerken en een kapsel samenstellen die zowel samengaan met jouw jurk, als met jouw juwelen en boeket.

Door gebruik te maken van het professionele merk MUD wordt de houdbaarheid van de make-up gegarandeerd,  wat wil zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken over make-up die gaat vervagen.

Indien je nog op zoek bent naar fijne, elegante haarjuwelen, dan heb ik er telkens enkele beschikbaar in mijn studio. Op de proef kunnen we samen bekijken welke het best bij jouw stijl passen.

Na het betalen van een voorschot zijn we allebei zeker dat we op elkaar kunnen rekenen.

Aarzel zeker niet om me te contacteren indien je nog verdere vragen zou hebben.