Hair & Make-up Evelien
Hair & Make-up Evelien De Openingsuren Klik hier

Enkel op afspraak
& Ook aan huis!

  • U kan een afspraak vastleggen wanneer dit voor u het best past. Vanaf 2 personen, grote groepen of events kan een afspraak ook op zondag gepland worden. Een trouwdag, boeking voor een halve of volledige dag kan ik aan huis komen.

    Enkel op afspraak & ook aan huis!

Reverseer Online

* Please Fill Required Fields *
Beverestraat 3
9700 Oudenaarde
0476/65.43.30
Email: info@eveliendk.be
Web: www.eveliendk.be

Workshops

Home / Workshops

WORKSHOPS

Tijdens een workshop leer je jezelf stap voor stap opmaken. We overlopen alle stappen die nodig zijn om een naturelle make-up aan te brengen. Het is dan aan jou om te kiezen welke van deze stappen je meeneemt in je dagelijkse routine. De workshops gaan altijd door in mijn studio en de datum is vrij te bepalen. Ik vind het heel belangrijk een persoonlijke aanpak te kunnen garanderen. Daarom kan je een workshop alleen volgen of met een groepje tot maximum vier personen. De moeilijkheidsgraad van de workshop wordt aangepast aan de vaardigheden van de persoon in kwestie.

Alles wordt uitgelegd met de MUD-producten en na de workshop krijgen jullie dan ook de gelegenheid om producten en accessoires aan te kopen. Na de workshop geniet je bij bestelling van een leuke korting.

Tijdens de workshop wordt ook het belang van een goed gereinigde en gehydrateerde huid uitgelegd. Er wordt gewerkt met de Body and Bess-producten en deze zijn ook in mijn studio verkrijgbaar.

Vergeet zeker geen uitstapje te plannen want jullie gaan naar buiten met een volwaardige make-up!

Portfolio
  • Workshops

    Gegeven door Evelien De Keukeleire

evelien werk