Algemene voorwaarden

Gegevens

Hair & Make-Up Evelien
Eenmanszaak 
Beverstraat 3,9700 Oudenaarde
0476654330
BE 0543 461 009

De Leveringsvoorwaarden

De Leveringen worden per post verzonden, enkel in België. Indien er geleverd wordt naar het buitenland zal een meerprijs aan verzendingskosten bijgerekend worden.
We zijn zelf niet aansprakelijk indien er vertraging optreedt door de bezorger.

Betalingen

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief btw. De verzendkost voor een pakket is 6,95 euro, indien een product in een enveloppe past is het 3,50 euro.
Je kan betalen via de Bancontact app.

Wettelijke garantie

Bij verzenden kijken wij telkens de producten zorgvuldig na, indien na ontvangst blijkt dat er schade is opgetreden of iets niet werkt, mag je dit komen ruilen voor een nieuw product. Indien je dit wenst te versturen is de retour verzendkost voor je eigen rekening.

Privacy

Klanten gegevens worden enkel bijgehouden om producten te kunnen verzenden en om afspraken correct te kunnen bijhouden. Deze informatie wordt nooit doorgeven aan derden.

Herroepingsrecht

Je hebt tot 14 dagen de tijd om je van jouw aankoop te ontzien. Het product mag daarbij niet geopend zijn, moet ongebruikt zijn en moet zich in de originele verpakking bevinden. Indien dit niet het geval is, geldt het herroepingsrecht niet.

Voorschotten bij een reservering van een datum

Wanneer een datum gereserveerd wordt dient er een voorschot betaald te worden. De informatie hieromtrent wordt gecommuniceerd via mail en staat weergegeven op een pdf die wordt doorgezonden. Na het ontvangen van je voorschot staat je datum officieel vast. Een voorschot kan niet terug gevorderd worden indien een klant wil afzien van zijn afspraak 3 maand voor de geplande afspraak. 

Afspraken

Alle afspraken gaan door in de studio te Oudenaarde, Beverestraat 3. Behalve anders gecommuniceerd of op een huwelijksdag of bij boekingen van een halve of volledige dag.

Tijd

Indien je te laat komt opdagen zal een make up sessie of opsteek sessie verkort worden of niet meer uitgevoegd worden. De totaalprijs zal wel in rekening gebracht worden.

Betalingen

Bij particulieren dient er contant betaald te worden of met de Bancontact app. Bij opdrachten voor bedrijven of freelance opdrachten mag er via overschrijving betaald worden na ontvangst van de factuur. Vermeld hierbij telkens het factuur nummer. Facturen dienen binnen de 14 dagen na ontvangst betaald te worden.

Foto’s

Indien foto’s van mijn werk niet gebruikt mogen worden, gelieve dit dan uitdrukkelijk mee te delen. Bij foto’s van kapsels zijn personen niet herkenbaar, foto’s van make up wordt gecommuniceerd met de klant wat mag. Indien de klant zelf @hairandmakeupevelien tagt in social media, gaan we er van uit dat we de foto zelf ook mogen gebruiken op social media.