Diensten

Hair & Make-up artist

Haar en make up volledig op maat volgens jouw wensen:
  • Huwelijk
  • Speciale gelegenheid
  • Fotoshoot/ video/ evenement
  • Workshop

Huwelijk

Op jouw huwelijksdag kom ik naar jullie toe. Naast de bruid kunnen ook de suite, familie en vriendinnen gebruik maken van mijn diensten.

Tijdens een proefsessie, die men meestal laat samenvallen met een pas van de trouwjurk, bespreken we al jouw wensen. Op basis van verschillende voorkeuren en in combinatie van jouw eigen stijl, kunnen we samen de perfecte make-up look uitwerken en een kapsel samenstellen die zowel samengaat met jouw jurk, als met jouw juwelen en boeket.

Op een proefmoment wordt zowel het haar als het kapsel volledig uitgewerkt net zoals het op de huwelijksdag zou zijn. Zodoende dat je daarna feedback kan doorgeven met aanpassingen en bedenkingen.

Elke bewerking en afwerking wordt met de meest zorgvuldig uitgekozen producten uitgewerkt. Dit garandeert lange houdbaarheid en deze zijn telkens geschikt voor de meest gevoelige huiden.

Speciale gelegenheid

Mag je naar een feest (huwelijk, communie, verjaardag, babyborrel,…), geef je een feest of ga je gewoon lekker uit eten? Kom gerust langs in de studio om de perfecte look te creëren die bij deze gelegenheid past. Extra feestelijk of juist heel naturel.

Fotoshoot/ video/ evenement 

Kleine projecten: Als model kan je naar mijn studio komen voor de opmaak. Hierna vertrekt het model naar de opdracht en is er geen sprake van een bijwerking. Er kan dus niet veranderd worden van look en het intact blijven van haar en make up tijdens kleding wissels is op eigen risico.

Grote projecten: Inhuren kan per uur / halve dag / volledige dag. Hierbij kom ik op locatie en ben ik ten alle tijde beschikbaar. Ideaal bij wisselen van look of bij opmaak van meerdere modellen.

Workshop

Bij een make up workshop leer je jezelf stap voor stap opmaken. Om een persoonlijke aanpak te garanderen wordt een make up workshop 1 op 1 gevolgd of in een groepje tot max 4 personen. De datum is  vrij te bepalen en in overleg met de klant. De workshop gaat telkens door in de studio te Oudenaarde.

Verzorging & Relax

Jouw me-time moment waarbij verzorging en natuurlijke producten centraal staan.
  • Gelaatsverzorging 
  • Ayurvedisch geïnspireerde lichaamsmassage
  • Voetreflexologie
  • Brushing & Relax
  • Wenkbrauwen

Gelaatsverzorging

Bij een gelaatsverzorging staat de hydratatie en relaxatie centraal. De behandeling wordt uitgevoerd met een 100% Belgisch merk, vrij van parabenen en niet getest op dieren. Body & Bess is een natuurlijke verzorging op basis van frambozenpitolie.

Na een analyse van de huid kiezen we de productlijn die bij jou van toepassing is. Om de resultaten verder te optimaliseren kunnen de producten aangekocht worden om thuis de huid verder te behandelen.

Er wordt 1 soort gelaatsverzorging aangeboden, waarbij enkel de productlijn aangepast wordt of een extra ampulle kan gekozen worden (hydrateren of anti-age). De ampulle wordt aangebracht met een rozekwarts GuaSha steen.

En toch zal deze gelaatsverzorging uniek zijn in zijn soort. We openen de behandeling door middel van voetreflex punten aan te raken waardoor je makkelijker in een het ontspan moment kan komen. We kiezen muziek of geluidsgolven die voor jou het meest rust brengen. Daarna gaan we over naar het reinigen van het gelaat, de massage van gelaat, nek en schouders. Terwijl het masker inwerkt kan je kiezen tussen een hoofd of een hand massage. We eindigen met een aangepaste dagcrème + oogcrème en drukpuntmassage. We sluiten de behandeling af met een detox thee.

Ayurvedisch geïnspireerde lichaamsmassage

Een 2 uur durende behandeling, waarbij we vooral focussen op lymfedrainage zodat de afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Heb je nood aan een volledige reset, waarbij je volledig ondergedompeld wordt in rust? Twijfel dan niet langer om deze lichaamsmassage in te boeken! De massage olie die gebruikt wordt is 100% natuurlijke amandel olie, dus is geschikt voor ieder huidtype. Na de massage wordt je een zuiverende thee aangeboden.

Voetreflexologie

Een wel heel bijzondere massage van de voeten. Op onze voeten kunnen we ontelbare reflexpunten terugvinden die elk in contact staan met onze organen en lichaamsdelen. Door middel van voetreflexologie kunnen we deze reflexpunten aanraken en bewerken waardoor klachten zullen verminderen. Het bevorderd daarbij het zelfherstellend systeem, de energiecirculatie en de bloedcirculatie.  

En naast al deze positieve vibes klinkt een uurtje aan de voeten prullen bij de meeste mensen wel als muziek in de oren! Benieuwd? Maak snel je afspraak!

Brushing & Relax

Niets leuker dan even in een relaxte sfeer te kunnen vertoeven en daarbij naar buiten gaan met perfect gestylde haren. Bij deze luxueuze brushing geniet je daarbij extra van een hoofd en handmassage, volledig ondergedompeld met relaxte muziek, geurkaarsen en aangepaste shampoo & verzorging.

Deze behandeling werd uitgewerkt rond ons merk ‘Authentic Beauty Concept’. Hierbij staat de natuur, relaxatie en zelf zorg centraal. De producten zijn vegan, vrij van parabenen, sulfaten en siliconen.

Gun jezelf en je haar het beste en verwen jezelf met deze luxe brushing behandeling!

Wenkbrauwen

Wanneer je kiest voor een gelaatsverzorging kan je ook de wenkbrauwen laten epileren. Bij de epilatie wordt gebruik gemaakt van een pincet (dus geen wax).

Enkel wenkbrauw epilatie kan perfect, of kies voor een mini gelaatsverzorging + wenkbrauw epilatie voor een extra verwen momentje (+/- 35 min)

Producten

Elk product waarmee gewerkt wordt is zorgvuldig gekozen. Om thuis de lijn verder te kunnen doortrekken van jouw verzorging wordt ieder product ook verkocht op de webshop.

Haar verzorging en styling

Authentic Beauty Concept is een merk met een visie: ze kiezen voor zorgvuldig geselecteerde veganistische ingrediënten, die vrij zijn van siliconen, sulfaten, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en minerale oliën. Tot 95% van hun ingrediënten hebben een natuurlijke oorsprong. De producten bevatten geen microkorrels noch ingrediënten van dieren. De verpakking is heel vrolijk en stylish, daarenboven ook vervaardigd uit 80% gerecycleerd materiaal.

Huid verzorging

Body And Bess Is een 100 % Belgisch merk, vrij van parabenen en niet getest op dieren. Het basis ingrediënt is frambozenpit olie, die een uiterst hoge helende werking heeft en de meest droge en gevoelige huiden kan verzorgen. 

Make up

Make Up Designory is een professioneel make up merk dat streeft naar kwaliteit en uiterst lange houdbaarheid na het aanbrengen van jouw make up. De make up is geschikt voor gevoelige huiden. Het merk is volop bezig met een geleidelijke overschakeling naar zo natuurlijk mogelijke formules binnen de producten. Zo heb je reeds minerale poeders, bevatten de meeste producten geen parfum meer en zijn alles make up borstels gemaakt uit vegan materiaal.